I løbet af få år har den danske internetvirksomhed Moodings.com formået at vende et underskud til et overskud på næsten en million. Succesen kan, ifølge direktøren, tilskrives, at virksomheden fokuserer benhårdt på kundeservice af ekstraordinært højt niveau.

Måske kender du allerede Moodings? Det er der nemlig efterhånden mange, som gør. I løbet af de seneste år er kendskabsgraden til forretningen blevet øget væsentligt, og i takt med den øgede kendskabsgrad er salget steget. Derfor kunne Moodings.com i det seneste regnskabsår præsentere et flot overskud på knap en million kroner.

Advertisement

Hvis du er en af dem, der endnu ikke har stiftet bekendtskab med forretningen, kan jeg fortælle, at der er tale om en internetvirksomhed, som forhandler designinteriør og møbler fra adskillige kendte mærker, blandt andet Hay, House Doctor og By Lassen.

Al begyndelse er svær

Virksomheden blev stiftet i 2015, og folkene bag havde en klar ambition om at skabe internethandel på en ny måde.

Advertisement

Fra begyndelsen har folkene bag haft enormt fokus på kundeservice; det er vigtigt, at kunderne får mindst lige så god – og gerne bedre – service, som hvis de handlede i en fysisk forretning, og Moodings.com stræber efter at levere den allerbedste service i branchen.

Al begyndelse er svær, og webshop-projekter skal ofte bruge et par år, før de bliver profitable forretninger, og dette gjaldt også for Moodings, som for første gang i 2017 lavede overskud og dermed tjente penge til ejerne Alexander Thygesen og Nicholas Larsen.

Advertisement

Overskuddet for 2017 lød på knap en million kroner, og der er grobund for at tro, at overskuddet næste år bliver endnu større, da den allerede store kendskabsgrad til forretningen kun bliver større i fremtiden.

Moodings.com erfarer tilmed, at de har mange loyale kunder, hvilket sandsynligvis kan tilskrives det høje serviceniveau, som de leverer. Dette forhold er også styrkende for hypotesen om, at overskuddet for 2018 bliver endnu større end i 2017.

Advertisement

Folkene bag virksomheden har da også stor tro på, at de vil opleve fremgang i 2018. Målet er at fordoble omsætningen i forhold til året forinden, og allerede nu er virksomheden 20 % foran budgettet.

Kaster sig over det internationale marked, når tiden er til det

Selvom Moodings befinder sig på et .com-domæne er det på nuværende tidspunkt udelukkende en dansk webshop. Langt størstedelen af kunderne er danske, og alt indhold står også skrevet på dansk.

Advertisement

Sådan bliver det dog ikke nødvendigvis ved med at være. Når Moodings.com er blevet førende på det danske marked, er ambitionen nemlig at ekspandere og indtage det internationale marked efterfølgende.

Share This Story

Get our newsletter